Sigulda

Timeline Hotel

Sigulda, 8. - 30. septembris

Vienā no krāšņākajām Latvijas pilsētām – Siguldā – durvis ver efemērās mākslas viesnīca Timeline Hotel. Piedāvājam izbaudīt Siguldas labākās tradīcijas – viesmīlību, mieru, vides skaistumu, dabas dāsnumu un kvalitatīvu servisu. Viesnīca atrodas pilsētas vēsturiskajā centrā - Siguldas Ordeņa pilsdrupās un Jaunajā pilī. Izdzīvošanas komplekta (Survival Kit) ietvaros ir padomāts par plaša diapazona vizuālo komfortu.

Klientu vajadzībām piedāvājam standarta divvietīgos un trīsvietīgos, pusluksa un pilna luksa numurus, institucionālo laulību zāli, kā arī telpas cilvēkiem ar īpašām estētiskajām vajadzībām.

Istabas noformētas dažādos stilos (Komposts, Elektronika, DNA, 22. Alu laikmets, Vientulīgais postpadomju, Ziemeļu tornis, Galdnieku bungalo, Kartes, Personīgais stāsts, Laikmetīgā Senča mītne, Vizbulīte).

Specpiedāvājumā šomēnes tūkstots zvaigžņu apartaments downshifting piekritējiem (bez iepriekšējas rezervācijas).


Pilspagalma teritorijā pieejamas āra vannas, un atsprindzinoši dzērieni no Saltavota. Timeline Komplekss piedāvā arī estrādi privātiem karaoke seansiem, kā arī spontānām mākslas prezentācjām un beziemesla svinībām.

Piedāvājam arī telpas intelektuālās bagāžas uzglabāšanai.

Netālu no viesnīcas varat izbaudīt visa veida aktīvās atpūtas iespējas Siguldā (brīvo vertikālo lidojumu, plašas panorāmas ratu, golfu, tenisu un peintbolu, kā arī gumijlēcienus no gaisa trosēm). Ainavu cienītājus uzrunās dabas takas un izbraucieni ar plostiem pa Gaujas upi.


Timeline Hotel ir vieta ceļojumiem laikā uz pagātni, nākotni un paralēlām realitātēm. Tajā sastopas atmiņas un sapņi, imagināras dzīves un faktiska pieredze. Atrodoties heterotopijā, telpā starp realitāti un iztēli, hotelis nodrošina apmeklētājiem visaugstākā līmeņa sensoro pieredzi.


Viesnīca atvērta no 8.09. – 30.09. 2012.

Darba laiks katru dienu no 9.00 – 20.00

Piezīme: Timeline Hotel atklāšana 7.09. 18.30 – 21.30


Dzejas Slams un Spoken Word vakars 27. septembris plkst. (sadarbībā ar mākslas centru Totaldobže)


Timeline Hotel iemītnieki: Īda Hansone, Džastins Tailers Teits, Sebastjans Mige, Ilva Vesterhulta, Fanija Karinasdoutira,
Aleksanders Svartvatens, Daiga Krūze, Ausma Šmite, Elīza Ceske – Feldmane, Krišjānis Zeļģis, Toms Treibergs, Mārtiņš
Jurjāns, Ingrīda Pičukāne, Krists Pudzens, Laura Prikule, Eva Vēvere.

Timeline Hotel tiek īstenots sadarbībā ar Siguldas pašvaldību un Umea - Eiropas Kultūras galvaspilsētu 2014.

Kuratores:
Laura Prikule un Eva Vēvere.